Αρχική Ποιοι είμαστε Μεταχειρισμένα Τα Νέα μας Επικοινωνία

Μοιάζει σαν να βγήκε τώρα από το εργοστάσιο.

22 Ιουν, 2022

Στο δρόμο, το μοντέλο μοιάζει σαν να βγήκε σήμερα από το εργοστάσιο, με τα καλοσυντηρημένα 78.800 χλμ του πετρελαιοκινητήρα να μην έχουν επηρεάσει ούτε στις επιδόσεις ούτε το τομέα της κατανάλωσης, όπου η μέση τιμή παραμένει στα 7,2λτ/ 100χλμ.. Εδώ να πούμε πως για την ακρίβεια των χιλιομέτρων επικαλεστήκαμε το αρχείο Service του μέσα από την Ford. Η σφιχτή ανάρτηση της ST-Line έκδοσης είναι σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που φάνηκε στις συνεχόμενες στροφές όπου δοκιμάσαμε το Ford Kuga, με τις κλίσεις να παραμένουν σε μικρή κλίμακα ακόμα και στο όριο.



Το τιμόνι παραμένει άμεσο, ενώ το σύστημα πέδησης δουλεύει εξαιρετικά.  Ιδιαίτερα ευέλικτο και μέσα σε αστικό περιβάλλον, με την πανοραμική θέση οδήγησης και την καλή περιφερειακή ορατότητα να κάνουν το ογκώδες όχημα να μοιάζει με “αυτοκίνητο πόλης”. Με την απόσταση από το έδαφος να αγγίζει τα 201 χλμ, μας επέτρεψε να μπούμε και σε χωματόδρομους, όπου δεν ακούσαμε κανένα περίεργο και εκτός δεδομένων τριγμό, με τα όρια του να μπαίνουν μόνο από τα ασφάλτινα λάστιχα και την έλλειψη τετρακίνησης.



Κλείνοντας θα μπορούσαμε να πούμε ότι το συγκεκριμένο Ford Kuga μετά από 5 χρόνια στους δρόμους μοιάζει σαν να βγήκε μόλις από την αντιπροσωπία, σχεδιασμένο να ικανοποιεί όλα τα γούστα του οδηγού, ενώ ο εξοπλισμός του είναι υπερπλούσιος ακόμα και για τα σημερινά δεδομένα. Με τη τιμή του να είναι στα 25.600 ευρώ και το μόνο αρνητικό να είναι μερικές επιφανειακές γρατζουνιές, μέσα στα όρια χρήσης, το συγκεκριμένο Ford Kuga 2017, 2ης γενιάς facelift.



Ευχαριστούμε την εταιρία Bitros για την παραχώρηση του οχήματος και τη δυνατότητα που μας έδωσε να το «ξεψαχνίσουμε» χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό.


Test Μεταχειρισμένου: Ford Kuga 2017 [video]

O έλεγχος της Ford μας έδειξε την κατάσταση του μεταχειρισμένου

Μοιάζει σαν να βγήκε τώρα από το εργοστάσιο.

Τα τελευταία μας αυτοκίνητα