Αρχική Ποιοι είμαστε Μεταχειρισμένα Τα Νέα μας Επικοινωνία

5 premium μεταχειρισμένα 5ετίας με λιγότερα από 25.000 ευρώ

14 Ιουν, 2024

Με budget 19-25.000 ευρώ έχεις επιλογές για «φρέσκα» μεταχειρισμένα με premium αέρα.
Με 19.000 ευρώ: Αγοράζεις Peugeot 2008 4ετίας.
Μέχρι 21.000 ευρώ: Βρίσκεις A3 5ετίας.
Θες Mercedes; Με 21.000 παίρνεις A-Class, με 24.000 CLA.
Μέχρι 25.000 ευρώ: Αγοράζεις DS7 Crossback 3ετίας.

Με budget 19-25.000 ευρώ έχεις επιλογές για «φρέσκα» μεταχειρισμένα με premium αέρα

Σήμερα αν έχεις στην άκρη ένα ποσό μεταξύ 20 και 25.000 ευρώ και θες να αγοράσεις ένα premium αυτοκίνητο, οι επιλογές που έχεις στα καινούργια μοντέλα είναι μηδαμινές. Από την άλλη πλευρά, αν στραφείς στην αγορά μεταχειρισμένων, με αυτά τα χρήματα μπορείς να αποκτήσεις αρκετά μοντέλα, διαφορετικών κατηγοριών.

Κάνουμε έρευνα αγοράς στα μεταχειρισμένα που πωλούνται σήμερα, θέσαμε ένα budget που δεν ξεπερνά τα 25.000 ευρώ και ψάξαμε μοντέλα 5ετίας, ούτως ώστε να διατηρούνται ακόμα «φρέσκα» και να έχουν τα τεχνολογικά στοιχεία που βρίσκουμε στα καινούργια αυτοκίνητα.

Με 19.000 ευρώ: Αγοράζεις Peugeot 2008 4ετίας


Ξεκινώντας με ακόμα λιγότερα χρήματα, δαπανώντας ένα ποσό της τάξης των 19.000 ευρώ μπορεί κανείς να αγοράσει το ακριβώς προηγούμενο Peugeot 2008, δηλαδή το μοντέλο πριν το facelift του 2023.

Το γαλλικό μικρό SUV έχει ιδιαίτερα εντυπωσιακό σχεδιασμό, που το κάνει να ξεχωρίζει από μακριά, με το design του εσωτερικού να είναι φουτουριστικό. Σήμα κατατεθέν είναι ο πίνακας οργάνων που έχει τοποθετηθεί πιο ψηλά από το μικρής διαμέτρου τιμόνι, ενώ η χρήση μαλακών υλικών αυξάνει κατά πολύ την αίσθηση πολυτέλειας. Οι επενδύσεις έχουν προσεγμένο φινίρισμα και στιβαρή συναρμογή, και συνολικά προσφέρουν στο Peugeot 2008 «αύρα» πολυτέλειας αντάξια ακριβότερων οχημάτων.

Μέχρι 21.000 ευρώ: Βρίσκεις A3 5ετίας


Το Audi A3 έχει εδραιωθεί στο premium φάσμα της κατηγορίας των μικρομεσαίων, και η αμέσως προηγούμενη γενιά του βρισκόταν σε παραγωγή μέχρι το 2020.

Η καμπίνα του Audi A3 είναι εργονομική και καλοσχεδιασμένη, με τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί να είναι από το επάνω ράφι και να έχουν άψογη συναρμογή. Όντας μικρομεσαίο, το Audi A3 θα καλύψει τις ανάγκες μιας οικογένειας, αφού στο εσωτερικό θα ταξιδέψουν με άνεση 4 ενήλικες επιβάτες. Όσον αφορά στον τεχνολογικό τομέα, το Audi A3 δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τα πιο νέα μοντέλα.

Θες Mercedes; Με 21.000 παίρνεις A-Class, με 24.000 CLA


Η Mercedes A-Class βρίσκεται πλέον στην 4η γενιά της, η οποία ανανεώθηκε λίγους μήνες πριν. Τα pre-facelift μοντέλα διατηρούνται ακόμα «φρέσκα» και δεν έχουν προλάβει να «παλιώσουν», με το εσωτερικό να διαθέτει premium «αέρα» και ποιότητα κατασκευής αντάξια του ονόματος της Mercedes.

Τα υλικά είναι μαλακά και έχουν άριστο φινίρισμα και συναρμογή, ενώ οι δύο standard οθόνες (μία για τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και μία για το χειρισμό του infotainment) ενισχύουν την τεχνολογική εικόνα. Το panel στο ταμπλό μοιάζει να είναι χυτό και οι στρογγυλοί αεραγωγοί είναι εμπνευσμένοι από την αεροπλοΐα.
 


Η Mercedes CLA είναι ένα τετράθυρο μοντέλο που «παντρεύει» το δυναμισμό των coupe οχημάτων με την κομψότητα και την πρακτικότητα των sedan. Ο σχεδιασμός είναι ιδιαίτερα μοντέρνος και όμορφος, ενώ το εσωτερικό είναι ποιοτικό και η εργονομία αυξημένη.

Στο εσωτερικό της CLA θα φιλοξενηθούν με άνεση 4 ενήλικες επιβάτες, ενώ ο χώρος αποσκευών έχει ωφέλιμο όγκο 470 λίτρα, κάνοντας το αυτοκίνητο κατάλληλο για κάποιον που θέλει ένα premium όχημα για να παίξει το ρόλο του οικογενειακού, έχοντας ταυτόχρονα σπορτίφ σχεδιασμό.

Μέχρι 25.000 ευρώ: Αγοράζεις DS7 Crossback 3ετίας


Η DS είναι το πολυτελές παρακλάδι της Citroen και αποτελεί ξεχωριστή μάρκα από το 2014. Το DS 7 Crossback έκανε το ντεμπούτο του στις αγορές το 2018 και ξεχωρίζει από τον avant-garde και επιβλητικό σχεδιασμό του. Το εσωτερικό του αυτοκινήτου διαθέτει φινέτσα και υψηλή «αύρα» πολυτέλειας, με τα υλικά να είναι περίτεχνα και ποιοτικά και το φινίρισμα εξαιρετικό.

Η πολυτέλεια και ο premium χαρακτήρας συνδυάζονται με τις νέες τεχνολογίες χάρη στις 2 οθόνες 12 ιντσών έκαστη, με τη μία να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι και να παίζει το ρόλο του πίνακα οργάνων και τη δεύτερη να δεσπόζει στο κέντρο του ταμπλό.
Στο DS 7 Crossback θα ταξιδέψουν με άνεση 5 ενήλικες επιβάτες, και το πορτ-μπαγκάζ έχει χωρητικότητα 555 λίτρα.


Τα τελευταία μας αυτοκίνητα